Παπαδημούλης: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πάνε για «γάμο» μετά την προγραμματική συμφωνία - iefimerida.gr

Παπαδημούλης: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πάνε για «γάμο» μετά την προγραμματική συμφωνία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή κριτική κατά της κυβέρνησης με αφορμή την προγραμματική συμφωνία ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας άσκησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος τόνισε πως τα δύο κόμματα πάνε «εις γάμου κοινωνίαν».

«Χθες δημοσιεύτηκε η προγραμματική συμφωνία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, μετά από τετράμηνη κυοφορία. Παρότι διεκδικεί Όσκαρ Γενικολογίας -για όσους είχαν την υπομονή να τη διαβάσουν- περιλαμβάνει μια σημαντική φράση: «όχι νέα μέτρα». Όταν λίγες ώρες μετά, ο υφυπουργός της κυβέρνησης μιλάει για απελευθέρωση των απολύσεων και εξαγγέλλει ουσιαστικά ένα βαρύ αντικοινωνικό νέο μέτρο, είναι φανερό ότι τινάζεται στον αέρα κάθε ίχνος αξιοπιστίας αυτής της γενικούρας. Πολύ γρήγορα θα αποδειχθεί ότι κι αυτή η συμφωνία θα πάει στον κάλαθο των αχρήστων, δίπλα στην προηγούμενη της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και το μόνο που μπορεί να συμπεράνει κανείς είναι ότι πρόκειται για ένα σύμφωνο με το οποίο έρχονται «εις γάμου κοινωνίαν» Σαμαράς και Βενιζέλος, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Θα μπορούσε να είναι το προγραμματικό κείμενο ενός νέου κόμματος που θα ονομάζεται ΠασοκοΝεοΔημοκρατία», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Βήμα FM.

«ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα πάνε στις Ευρωεκλογές χωρίς ρύθμιση του χρέους, με επιτήρηση και νέα μέτρα»

Στη συνέχεια, ο κ. Παπαδημούλης αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο κοινής καθόδου ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στις Ευρωεκλογές σημειώνοντας:Π

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ