Είναι πιο εύκολο να μπεις στο Χάρβαρντ παρά να βρεις δουλειά σε αυτό το παντοπωλείο [εικόνες] - iefimerida.gr

Είναι πιο εύκολο να μπεις στο Χάρβαρντ παρά να βρεις δουλειά σε αυτό το παντοπωλείο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγαλύτερο ποσοστό αποδοχής είχαν φέτος οι φοιτητές του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ σε σχέση με όσους έκαναν αίτηση για δουλειά στο νέο κατάστημα Wegmans στην Πενσυλβάνια.

Σύμφωνα με το Business Insider, περίπου 10.000 άτομα έκαναν αίτηση για τις 500 θέσεις εργασίας που προκήρυξε το παντοπωλείο Wegmans στο Montgomeryville, κάνοντας έτσι δεκτό μόλις το 5% των ατόμων.
Συγκριτικά, το ποσοστό αποδοχής του Χάρβαρντ για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 ήταν 5,8% με τις αιτήσεις των υποψηφίων να φτάνουν τις 35.023.

Το αξιοπερίεργο είναι πως οι ταμίες των Wegmans είναι από τους χαμηλότερα αμειβόμενους υπαλλήλους, αφού σύμφωνα με την online κοινότητα Glassdoor για τις θέσεις εργασίας ο μισθός κυμαίνεται από 8 έως 11$ την ώρα.

Πάντως παρά τους κακοαμειβόμενους ταμίες, σχετικά με άλλα παντοπωλεία, η εταιρεία βρίσκεται ανάμεσα στις 100 καλύτερες εταιρίες για να εργάζεσαι σύμφωνα με τη λίστα του περιοδικού Fortune. Μάλιστα τη χρονιά που πέρασε το παντοπωλείο βρέθηκε στην 5η θέση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ