Σοκ στο Παρίσι: Αγόρασε σπίτι και βρήκε μέσα το πτώμα του προηγούμενου ιδιοκτήτη - iefimerida.gr

Σοκ στο Παρίσι: Αγόρασε σπίτι και βρήκε μέσα το πτώμα του προηγούμενου ιδιοκτήτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια σοκαριστική ανακάλυψη έκανε ένας άντρας στο Παρίσι όταν επισκέφτηκε το σπίτι που αγόρασε μέσω μιας δημοπρασίας.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, μέσα στο σπίτι βρέθηκε το πτώμα του προηγούμενου ενοικιαστή, ο οποίος αυτοκτόνησε πριν από οκτώ χρόνια επειδή απολύθηκε από τη δουλειά του. Σύμφωνα με τη γαλλική Parisien, ο 42χρονος Thomas Ngin που βρέθηκε νεκρός, ήταν μετανάστης από την Καμπότζη και έχασε τη δουλειά του το 2005. Έπειτα έπεσε σε κατάθλιψη και κλείστηκε στο σπίτι του προσπαθώντας να βρει έναν τρόπο να αποπληρώσει τα δάνειά του.

Ο ψυχαναγκαστικά οργανωμένος τρόπος ζωής του τον αποξένωσε από τους συγγενείς του, συμπεριλαμβανομένου και του αδερφού του ο οποίος ανέφερε στην Parisien « Ήταν εξαιρετικά πετυχημένος και δεν μπορούσε να ανεχτεί τις συνήθειές μου».

Λόγω της αποξένωσης ωστόσο, κανείς δεν ήξερε πως ο Ngin είχε πεθάνει, μέχρις ότου ο καινούριος ιδιοκτήτης τον βρήκε νεκρό σε πλήρη αποσύνθεση, ανάμεσα σε δεκάδες λογαριασμούς που εξακολουθούσαν να στέλνουν οι τράπεζες.Επειδή δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα, η τράπεζα έβγαλε το σπίτι σε πλειστηριασμό και πωλήθηκε στις 3 Οκτωβρίου για 400.000£.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ