Η εξαφάνιση του 8χρονου Σάββα Πανάτου- Ο πατέρας ρίχνει ευθύνες στην Μολδαβή μητέρα του - iefimerida.gr

Η εξαφάνιση του 8χρονου Σάββα Πανάτου- Ο πατέρας ρίχνει ευθύνες στην Μολδαβή μητέρα του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανάμεσα στα τέσσερα ελληνόπουλα τα οποία βρίσκονται στις λίστες της Interpol, βρίσκεται και ο 8χρονος σήμερα Σάββας Πανάτος, ο οποίος εξαφανίστηκε στον Δεκέμβριο του 2012 από την Κω, με τον πατέρα του να έχει καταγγείλει την Μολδαβή μητέρα του παιδιού.

Στις 23 Δεκεμβρίου του 2012, η μητέρα του μικρού Σάββα φέρεται να τον πήρε και να έφυγε από την Κω, αναφέρει η ιστοσελίδα rodiaki.gr, με τον πατέρα μάλιστα του αγοριού Μιχάλη Πανάτο, να καταγγέλλει την εξαφάνιση του και τις έρευνες να στρέφονται στην Μολδαβή μητέρα του παιδιού η οποία ονομάζεται Αννα Μαρία.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ίντερπολ, ο μικρός Σάββας- Κωνσταντίνος εξακολουθεί να αναζητείται, και οι πληροφορίες που έχει δώσει στη δημοσιότητα είναι ότι γεννήθηκε στις 27 Μαΐου 2005, είχε καστανά μαλλιά και μάτια ενώ τώρα θα είναι 8 ετών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ