Γιατί η ΕΛ.ΑΣ δημοσίευσε την φωτογραφία με τον αγνώριστο Παλαιοκώστα- Τι δείχνουν τα στοιχεία της Αντιτρομοκρατικής - iefimerida.gr

Γιατί η ΕΛ.ΑΣ δημοσίευσε την φωτογραφία με τον αγνώριστο Παλαιοκώστα- Τι δείχνουν τα στοιχεία της Αντιτρομοκρατικής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ερωτηματικά έχουν προκύψει μετά την δημοσίευση της φωτογραφίας στην οποία φέρεται να είναι ο Βασίλης Παλαιοκώστας, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια σαφή διευκρίνηση από την ΕΛ.ΑΣ.

Ο άνδρας που απεικονίζεται στην φωτογραφία, μοιάζει αρκετά διαφορετικός σε σχέση με παλαιότερες φωτογραφίες του γνωστού κακοποιού, καθώς εάν είναι όντως ο Παλαιοκώστας, τότε έχει υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις και εμφύτευση μαλλιών, ή έχει αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του και φορά περούκα, σενάριο που δεν αποκλείει η ΕΛ.ΑΣ

Γιατί δημοσιεύθηκε η φωτογραφία

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η φωτογραφία δημοσιεύθηκε καθώς ο εν λόγω άνδρας φέρεται να βγαίνει από την πίσω δεξιά πόρτα του αμαξιού μάρκας Audi A4 και στην συνέχεια επέστρεψε και μπήκε στο αμάξι πάλι από την ίδια πόρτα, όπου πάνω της βρέθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα του γνωστού κακοποιού αλλά και ένα μπουκάλι με νερό στο πίσω μέρος του αμαξιού στο οποίο βρέθηκε το DNA του. Μάλιστα οι ίδιες πηγές διευκρινίζουν πως όταν ακινητοποίησαν το αμάξι οι κακοποιοί, οι πυροβολισμοί άρχισαν από το άτομο που βρισκόταν στην πίσω πόρτα του αμαξιού στην οποία βρέθηκαν τα αποτυπώματα του Βασίλη Παλαιοκώστα.

Επομένως, με βάση αυτό το σκεπτικό δημοσιοποιήθηκε η φωτογραφία του εν λόγω άνδρα και ενισχύεται το σενάριο να έχει υποβληθεί σε «λίφτινγκ» προκειμένου να γίνει «αγνώριστος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ