Σαμαράς: "Οι θυσίες δεν πιάνουν τόπο, τα νούμερα δε βγαίνουν" - iefimerida.gr

Σαμαράς: "Οι θυσίες δεν πιάνουν τόπο, τα νούμερα δε βγαίνουν"

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα επίθεση εξαπέλυσε στην κυβέρνηση για την οικονομική της πολιτική ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στη συνεδρίαση των προέδρων των ΝΟΔΕ. Παράλληλα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι αποφασισμένος να συνεχίσει τον "ανένδοτο", με περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και κλιμάκωση της πολιτικής σύγκρουσης του κόμματός του με την κυβέρνηση. «Η κρίση στη χώρα βαθαίνει. Και η κυβέρνηση ετοιμάζει να πάρει νέα μέτρα ασφυξίας, ανεργίας και λουκέτων. Και όπως δείχνουν τα στοιχεία από τα έσοδα και το έλλειμμα οι θυσίες του λαού δεν πιάνουν τόπο» τόνισε ο πρόεδρος τη ΝΔ, που επανέλαβε ότι το «μνημόνιο δεν βγαίνει και αυτό το λένε πλέον και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ». Ο κ. Σαμαράς επικαλέστηκε την Πορτογαλία και την Ιρλανδία προκειμένου να επισημάνει πως άλλες χώρες με τα ίδια προβλήματα της Ελλάδας ψάχνουν άλλους δρόμους για να αντιμετωπίσουν τη δημοσιονομική κρίση.

«Η χώρα όμως δεν θα γονατίσει. Η Ελλάδα θα μείνει όρθια και η ΝΔ στο Ζάππειο 2 θα παρουσιάσει την πολιτική της ελπίδας και της αξιοπιστίας. Λέξεις άγνωστες για το ΠΑΣΟΚ» σημείωσε ο κ. Σαμαράς και δεσμεύτηκε ότι η ΝΔ όταν γίνει κυβέρνηση θα αποκαταστήσει τις αδικίες, όπως είπε, εις βάρος των χαμηλόμισθων και των χαμηλοσυνταξιούχων.

Ο κ. Σαμαράς χαρακτήρισε το επόμενο διάστημα «χρόνο ζωτικής σημασίας για τη ΝΔ» και προανήγγειλε περιοδείες σε όλη την Ελλάδα τόσο του ιδίου όσο και στελεχών του κόμματος. Εξάλλου, φαίνεται ότι ο κ. Σαμαράς εκτιμά πως, αν η κυβέρνηση συνεχίζει ως έχει την πολιτική της, τότε είναι θέμα χρόνου να περάσει μπροστά τις δημοσκοπήσεις το κόμμα του.

Για το λόγο αυτό, ο πρόεδρος της ΝΔ τράβηξε και πάλι διαχωριστική γραμμή με το παρελθόν επισημαίνοντας πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει «κλείσει τους λογαριασμούς του και απέναντί του έχει μόνο το ΠΑΣΟΚ».

Ο κ. Σαμαράς ζήτησε από τα στελέχη της ΝΔ να βρίσκονται δίπλα στα προβλήματα των πολιτών χωρίς όμως λαϊκισμούς και ανεδαφικές δεσμεύσεις που δεν μπορούν να υλοποιηθούν ενώ κάλεσε τους νέους που δεν έχουν προγενέστερη πολιτική εμπειρία να ενταχθούν στους κόλπους του κόμματος είτε για εθελοντική εργασία, είτε ακόμη και μία θέση στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ