Τα μποξεράκια του Ρονάλντ -Ο Πορτογάλος σταρ στα χνάρια του Μπέκαμ με τη δική του σειρά εσωρούχων [βίντεο] - iefimerida.gr

Τα μποξεράκια του Ρονάλντ -Ο Πορτογάλος σταρ στα χνάρια του Μπέκαμ με τη δική του σειρά εσωρούχων [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστής, ο Ρονάλντο, προκαλεί συχνά το ενδιαφέρον και με τις ενδυματολoγικές του επιλογές. Γνωστός λάτρης της μόδας, αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα του Μπέκαμ και να δραστηριοποιηθεί ενεργά στη βιομηχανία του ενδύματος. Και τι πιο κατάλληλο να σχεδιάσει διαφημίζοντας παράλληλα και τα κάλλη του από... εσώρουχα. Μαζί με τα εσώρουχα, σχεδίασε και κάλτσες, αλλά μάλλον τα «μποξεράκια» του Πορτογάλου σούπερ σταρ κλέβουν περισσότερες εντυπώσεις.

Η κολεξιόν εσωρούχων και καλτσών ονομάζεται «CR7» και κυκλοφορεί σε αντρική και παιδική σειρά. Για να προωθήσει ο Ρονάλντο το νέο του επιχειρηματικό σχέδιο επιστράτευσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ζήτησε από τους θαυμαστές του να ανεβάσουν στο facebook την πιο τρελή και αστεία φωτογραφία τους, φορώντας εσώρουχα απο την κολεξιόν "CR7" της παιδικής σειράς. Ο νικητής του διαγωνισμού θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή.

Στη διαφήμιση των εσωρούχων «CR7» πρωταγωνιστεί ο Ρονάλντο και ένας πιτσιρικάς που είναι έτοιμος να διαδεχθεί τον Πορτογάλο άσο στα γήπεδα. Τα «γκελάκια», οι κοιλιακοί του Ρονάλντο και το ποδοσφαιρικό ταλέντο του πιτσιρικά μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ