Κατηγορίες για αρπαγή ανηλίκου σε Ρομά στην Μυτιλήνη- «Μας το έδωσαν για να το μεγαλώσουμε» υποστηρίζουν [βίντεο] - iefimerida.gr

Κατηγορίες για αρπαγή ανηλίκου σε Ρομά στην Μυτιλήνη- «Μας το έδωσαν για να το μεγαλώσουμε» υποστηρίζουν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλος έχει προκληθεί στη Μυτιλήνη από την υπόθεση του εντοπισμού ενός βρέφους το οποίο δεν έχει βιολογική σχέση με τους φερόμενους Ρομά γονείς του, στους οποίους απαγγέλθηκαν κακουργηματικές κατηγορίες για αρπαγή ανηλίκου και διατάραξη οικογενειακής τάξης.

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα lesvosnews, από την έρευνα που έκανε η ΕΛ.ΑΣ, διαπίστωσε ότι το αγοράκι το έχει ένα νέο ζευγάρι Ρομά, ένας 21χρονος και μια 19χρονη, οι οποίοι δεν μπορούσαν να διευκρινίσουν εάν ήταν δικό τους παιδί ή άλλης οικογένειας. Ωστόσο, στη συνέχεια της έρευνας αποκάλυψαν ότι είχαν πάρει το αγοράκι μαζί με τη βοήθεια της μητέρας του νεαρού από ένα ζευγάρι από την Αθήνα χωρίς και πάλι να ξεκαθαρίσουν αν το πήραν με τη συγκατάθεση της οικογένειας ή αν το απήγαγαν.

Κατά την προσαγωγή τους στον ανακριτή, αρνήθηκαν την οποιαδήποτε ανάμειξη τους σε υπόθεση απαγωγής, ενώ τόσο ο αδερφός του Ρομά «πατέρα», όσο και η συνήγορος της οικογένειας, υποστήριξαν πως το παιδί είναι Ρομά το οποίο τους το έδωσε μια οικογένεια Ρομά από τα Λιόσια για να το αναθρέψουν για τρεις μήνες λόγω οικονομικής δυσκολίας.

Αρχικά, το βρέφος το ανέλαβε η μητέρα του 21χρονου και στη συνέχεια τους το έδωσε καθώς λόγω ασθένειας του υιού της το ζευγάρι δεν μπορούσε να τεκνοποιήσει, υποστηρίζουν οι Ρομά συγγενείς τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ