Ο Βενιζέλος επαναλαμβάνει: Δεν μπορούμε να αποδεχθούμε νέα βάρη για τον ελληνικό λαό - iefimerida.gr

Ο Βενιζέλος επαναλαμβάνει: Δεν μπορούμε να αποδεχθούμε νέα βάρη για τον ελληνικό λαό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Συμφωνία ανάμεσα στην κυβέρνηση και την ελληνική κοινωνία» χαρακτήρισε τη νέα προγραμματική συμφωνία των δύο κυβερνητικών εταίρων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου μετά την υπογραφή της συμφωνίας των δύο κυβερνητικών εταίρων ο κ. Βενιζέλος επισήμανε ότι «η Προγραμματική Συμφωνία είναι μια πρόσκληση σε όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις να συμπράξουν, να συστρατευθούν, να βοηθήσουν.Είναι μια Προγραμματική Συμφωνία που πρέπει να κάνουμε όλοι οι Έλληνες και όλες οι Ελληνίδες για να βγούμε οριστικά από την κρίση. Και είναι κρίμα, είναι ιστορικά άδικο, υποτιμά τις θυσίες και τους αγώνες του ελληνικού λαού, το γεγονός ότι δεν έχουμε ένα ελάχιστο πλαίσιο εθνικής συναίνεσης».

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επισήμανε, επίσης, ότι η προγραμματική συμφωνία αποτελεί και το πλαίσιο της διαπραγμάτευσης με την Τρόικα και τους θεσμικούς εταίρους της χώρας επαναλαμβάονοντας ότι η κυβέρνηση δεν θα αποδεχθεί νέα βάρη για τον ελληνικό λαό. «Είμαστε συνεπείς, θα τηρήσουμε και θα σεβαστούμε τις υποχρεώσεις μας, αλλά δε μπορούμε ν' αποδεχθούμε νέα βάρη για τον ελληνικό λαό», είπε χαρακτηριστικά και κατέληξε λέγοντας πως τώρα το στοίχημα είναι οι διαρθρωτικές αλλαγές, η πραγματική οικονομία, οι επενδύσεις, η ανάπτυξη, η απασχόληση και η αποκατάσταση αδικιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ