Απαγορευμένη ουσία και στο δεύτερο δείγμα του Μανούσου – Κλήθηκε σε απολογία από τη Super League - iefimerida.gr

Απαγορευμένη ουσία και στο δεύτερο δείγμα του Μανούσου – Κλήθηκε σε απολογία από τη Super League

Απαγορευμένη ουσία και στο δεύτερο δείγμα του Μανούσου – Κλήθηκε σε απολογία από
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιβεβαιώθηκε η παράβαση των κανονισμών περί ντόπινγκ από τον Γιώργο Μανούσο. Το δεύτερο δείγμα του ποδοσφαιριστή της Καλλονής προέκυψε θετικό στην απαγορευμένη ουσία Betamethazone, όπως είχε συμβεί με το πρώτο δείγμα.

Ο επιθετικός κλήθηκε σε απολογία από τη Super League για το μεσημέρι της Πέμπτης. Πρόκειται για το αποτέλεσμα του ελέγχου που έγινε στις 21 Σεπτεμβρίου, στην αναμέτρηση της ομάδας της Λέσβου με τον Αστέρα Τρίπολης. Η ουσία συγκαταλέγεται στα κορτικοειδή στεροειδή.

Ο ποδοσφαιριστής αλλά και η Καλλονή από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η παράβαση επικαλούνταν ιατρικούς λόγους. Συγκεκριμένα ισχυρίζονται πως ο παίκτης ακολουθούσε θεραπευτική αγωγή για την αντιμετώπιση του τραυματισμού του, η οποία περιείχε τη συγκεκριμένη ουσία. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως σε τέτοιες περιπτώσεις, ο αθλητής είναι υποχρεωμένος να αναφέρει το γεγονός κατά τη διαδικασία του ελέγχου και βέβαια να προσκομίσει τις σχετικές ιατρικές βεβαιώσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ