Ο Παλαιοκώστας φύτεψε μαλλιά, έκανε λίφτινγκ και κρύβεται [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Παλαιοκώστας φύτεψε μαλλιά, έκανε λίφτινγκ και κρύβεται [εικόνες]

Ο Παλαιοκώστας φύτεψε μαλλιά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε σε βάρος του Βασίλη Παλαιοκώστα με την κατηγορία ότι συμμετείχε στο πιστολίδι στο δρόμο Λιβαδειάς - Αράχωβας πριν από δυο χρόνια περίπου. Την ίδια ώρα η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες που κατέγραψε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης σε καφετέρεια και στις οποίες απεικονίζεται άτομο που επέβαινε στο αυτοκίνητο εκείνη τη νύχτα και το οποίο πυροβολούσε κατά των αστυνομικών, χωρίς, όμως να διευκρινίζεται αν είναι ο Βασίλης Παλαιοκώστας.

Το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του Βασίλη Παλαιοκώστα αφορά στις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας από κοινού, κ.α αδικήματα, που έλαβαν χώρα την 06/02/2011, στον οδικό άξονα Λιβαδειάς – Αράχοβας, κατά τη διάρκεια καταδίωξης αυτοκινήτου Audi A 4 από αστυνομικές δυνάμεις.

Υπενθυμίζεται ότι, όταν οι δυο επιβαίνοντες ακινητοποίησαν το παραπάνω όχημα, ο ένας από αυτούς πυροβόλησε επανειλημμένα με ανθρωποκτόνο πρόθεση κατά των αστυνομικών, με όπλο τύπου Kαλάσνικοφ (βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 23 κάλυκες), με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός.

Η σχετική ποινική δικογραφία σχηματίστηκε από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β) και στο πλαίσιο της προανάκρισης ταυτοποιήθηκε, ως ένας από τους επιβάτες, που δεν είναι άλλος από τον προαναφερόμενο αναζητούμενο κακοποιό.

Παράλληλα, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται το αυτοκίνητο που επέβαινε ο Παλαιοκώστας πριν από δυο χρόνια και ενεπλάκη στην καταδίωξη και «άτομο, που επέβαινε σε αυτό», όπως κατεγράφη από κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης καφετέρειας.

Ωστόσο, η ΕΛ.ΑΣ. δεν διευκρινίζει, δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει ότι το πρόσωπο που απεικονίζεται στις εικόνες αυτές είναι ο Βασίλης Παλαιοκώστας.

Αν, όντως, είναι ο Βασίλης Παλαιοκώστας, τότε εύκολα συμπεραίνει κανείς ότι ο γνωστός κακοποιός έχει υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις και έχει φυτέψει μαλλιά με αποτέλεσμα να μοιάζει κυριολεκτικά αγνώριστος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ