Οι σκοτεινές γωνιές του YouTube: Άνθρωποι τρυπούν το σώμα τους με βελόνες και αντλούν ανακούφιση [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι σκοτεινές γωνιές του YouTube: Άνθρωποι τρυπούν το σώμα τους με βελόνες και αντλούν ανακούφιση [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλοι γνωρίζουμε καλά ότι το διαδίκτυο βρίθει από «αλλόκοτα» και «τρομακτικά», «διεστραμμένα» και «αρρωστημένα». Τα βρίσκει κανείς παντού μόλις ένα κλικ μακριά...

Εδώ και μερικά χρόνια μία νέα τάση έχει κάνει την εμφάνισή της σε δικτυακούς τόπους διαμοιρασμού εικόνων και βίντεο, όπως το YouTube, κατά την οποία άνδρες και γυναίκες βιντεοσκοπούν τον εαυτό τους καθώς τρυπούν το δέρμα τους με μεγάλες βελόνες.

Διακοσμημένες πλάτες, πόδια, χέρια, κεφάλια, δάκτυλα, ακόμη και γεννητικά όργανα συνθέτουν αυτό το αμφιλεγόμενο τοπίο συμπεριφορών το οποίο, για πολλούς ειδικούς, εμπίπτει στο πεδίο της ψυχοπαθολογίας, τονίζοντας τη σοβαρότητα του φαινομένου.

Δείτε τα αντιπροσωπευτικά βίντεο που ακολουθούν:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ youtube παιχνίδι βελόνες needle play
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ