Υπουργείο Ανάπτυξης: «Δεν θα κινδυνεύσει από πλειστηριασμούς η κατοικία αδύναμων ανθρώπων» - iefimerida.gr

Υπουργείο Ανάπτυξης: «Δεν θα κινδυνεύσει από πλειστηριασμούς η κατοικία αδύναμων ανθρώπων»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο μήνυμα προστασίας της πρώτης κατοικίας δανειοληπτών που έχουν περιέλθει σε αδυναμία εμπρόθεσμης αποπληρωμής των οφειλών τους έστειλε η κυβέρνηση μσω του υφυπουργού Ανάπτυξης Θανάση Σκορδά.Μιλώντας στον ΑΝΤ1 διαβεβαίωσε εκ νέου ότι δεν σχεδιάζεται άρση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και τόνισε πως σε καμία περίπτωση «δεν θα κινδυνεύσει η κατοικία των ανθρώπων που βρίσκονται σε αδυναμία», όπως είπε, κάνοντας λόγο για ξεκάθαρο μήνυμα Σαμαρά προς την Τρόικα.

Αντίθετα, εμφανίστηκε πιο συγκρατημένος για το θέμα της δέσμευσης χρημάτων από λογαριασμούς μισθοδοσίας και συνταξιοδότησης και συνέστησε στους πολίτες να επικοινωνούν με το 1520 σε τέτοιες περιπτώσεις. «Πρέπει πρώτα απ' όλα να έχουμε ενημερωμένους πολίτες και να γίνονται σεβαστά αυτά τα δικαιώματα», όπως είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ