Έσπασε όλα τα ρεκόρ στο Twitter ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλου Γυναικών - iefimerida.gr

Έσπασε όλα τα ρεκόρ στο Twitter ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλου Γυναικών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελικά το «ωραίο φύλο» πάντα θα καταφέρνει τους άντρες, ότι και αν κάνουν. Την ίδια στιγμή που η παρέα των Ρομπίνιο και Νειμάρ, ίδρωνε στα γήπεδα της Αργεντινής, τα κορίτσια της Ιαπωνίας και των ΗΠΑ χάριζαν ιδιαίτερες στιγμές στο κοινό που παρακολουθούσε τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών.

Το Twitter ανακοίνωσε ότι ο τελικός των γυναικών έσπασε κάθε ρεκόρ tweet ανά δευτερόλεπτο.

Η Ιαπωνία που κατάφερε να προηγηθεί δύο φορές και να ισοφαριστεί άλλες τόσες από την εθνική ομάδα των ΗΠΑ, κατάφεραν να κερδίσουν τελικά το βαρύτιμο τρόπαιο στην διαδικασία των πέναλτι, την Κυριακή στην Φρανκφούρτη.

Η συγκλονιστική εξέλιξη του αγώνα κατάφερε να συγκεντρώσει 7.196 tweets το δευτερόλεπτο. Η διαδικασία των πέναλτι στο προημιτελικό του Κόπα Αμέρικα, μεταξύ Βραζιλίας και Παραγουάης ήρθε δεύτερη με 7.166 tweets.

Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν μετά τα μεσάνυχτα της Πρωτοχρονιάς στην Ιαπωνία με 6.939 tweets. Ενώ ο θάνατος του Οσάμα Μπιν Λάντεν είχε καταφέρει να έχει 5.106 tweets το δευτερόλεπτο.

Η νίκη της Ισπανίας επί της Ολλανδίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2010 των ανδρών, κατάφερε να κάνει μόλις 3.051 tweets. Άλλη μια περήφανη νίκη του γυναικείου κινήματος.

.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ