Ξεκαρδιστικό βίντεο με άντρα που ντύθηκε ... φάντασμα και επιχείρησε να ληστέψει σούπερ μάρκετ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ξεκαρδιστικό βίντεο με άντρα που ντύθηκε ... φάντασμα και επιχείρησε να ληστέψει σούπερ μάρκετ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αστυνομία στην Αμερική έχει επιδοθεί σε ένα κυνήγι ... φαντασμάτων καθώς ένα τέτοιο επιχείρησε να ληστέψει ένα κατάστημα τροφίμων. Από το ξεκαρδιστικό βίντεο που κατέγραψε η κάμερα κλειστού κυκλώματος δείχνει τον ύποπτο ντυμένο με ένα λευκό σεντόνι, με δυο μεγάλες τρύπες για τα μάτια, να τρέχει στους διαδρόμους του καταστήματος στην περιοχή Ανιστον, στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ.

Ο αστυφύλακας Κρις Σπαρκς που έσπευσε στο περιστατικό δήλωσε σχετικά: «Φαίνεται ότι δεν είχε προετοιμάσει και πολύ καλά τον εαυτό του. Σκέφτηκε για όλα τα πράγματα. Φόρεσε γάντια, έβαλε κάτι πάνω από το κεφάλι του, αλλά ο ίδιος δεν μπορούσε να διαχειριστεί τη στολή του και να σταθεί πάνω του όλη την ώρα».

Παρά το γεγονός ότι το φάντασμα έμεινε αρκετή ώρα στο χώρο, εντούτοις δεν φέρεται να έχει κλαπεί τίποτα. Η αστυνομία πιστεύει ότι είναι ίδιος άνδρας που είχε κάνει κάτι παρόμοιο σε ένα μπαρ της περιοχής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ