Φόρεσε τα ερυθρόλευκα ο Γέστε - iefimerida.gr

Φόρεσε τα ερυθρόλευκα ο Γέστε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ακόμα μια μεγάλη μεταγραφή προχώρησε ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν και απέσπασαν την υπογραφή του Βάσκου επιθετικού Γέστε, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από ομάδα του Κατάρ.

Ο 32χρονος επιθετικός, που ήταν για χρόνια βασικός και αναντικατάστατος στην Αθλέτικ Μπιλμπάο υπέγραψε για 1+1 χρόνια και οι απολαβές του θα αγγίζουν το 1 εκατομμύριο ευρώ (συμπεριλαμβανόμενου και κάποιων μπόνους).

Ο Φράν Γέστε είπε ότι η παρουσία του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο των ερυθρολεύκων τον οδήγησε στο να προτιμήσει τους πρωταθλητές Ελλάδας, πάρα το κάλεσμα της πρώην αγαπημένης του Αθλέτικ, μιας και δεν ξεχνάει ότι οι καλύτερες χρονιές του στην Ισπανία, τις είχε με τον Βαλβέρδε να τον καθοδηγεί.

Μια ανάσα βρίσκεται πλέον ο Κάρλος Σάντσες από τον Ολυμπιακό, καθώς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Κολομβίας στο Κόπα Αμέρικα και πλέον περιμένει την απάντηση της Βαλενσίεν στην πρόταση των 2,6 εκατομμυρίων που είχε κάνει για την απόκτηση του δυναμικού αμυντικού μέσου.

Δημοσιεύματα από την Μεγ. Βρετανία φέρουν τον Βασίλη Τοροσίδη στο στόχαστρο της Λίβερπουλ, όπως και της Στόουκ. Οι ερυθρόλευκοι είναι πρόθυμοι να παραχωρήσουν τον διεθνή αμυντικό με ένα ποσό που θα φτάνει τα 4 εκατομμύρια ευρώ. Πάντως δεν προβλέπεται να αποκτηθεί άλλος παίκτης για την θέση του «Τόρο», μιας και ο Γκαλίτσιος φαίνεται ιδιαιτέρως ανεβασμένος φέτος, αλλά και ο Μανιάτης πρόκειται να πάρει την φανέλα του βασικού σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Ξανθιώτης αμυντικός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ