Το 58% των Αμερικανών θέλει να νομιμοποιηθεί η μαριχουάνα - iefimerida.gr

Το 58% των Αμερικανών θέλει να νομιμοποιηθεί η μαριχουάνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εικόνα των Αμερικανών φοιτητών οι οποίοι κατά τη διάρκεια των σπουδών τους αποφασίζουν να δοκιμάσουν μαριχουάνα για να «διασκεδάσουν», φαίνεται πως έχει μεγάλη απήχηση στις ΗΠΑ.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την δημοσκόπηση της Gallup που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τρίτη, σύμφωνα με την οποία των 58% των ερωτηθέντων τάσσονται υπέρ της νομιμοποίησης της μαριχουάνας για λόγους ψυχαγωγίας.

Σύμφωνα με την εταιρεία δημοσκοπήσεων, παρατηρείται ταχεία μεταστροφή της κοινής γνώμης υπέρ της πλήρους νομιμοποίησης. Χαρακτηριστικό είναι δε, πως όλες οι ηλικιακές ομάδες που ρωτήθηκαν στην πιο πρόσφατη δημοσκόπηση της Gallup τάσσονται υπέρ της νομιμοποίησης με μοναδική εξαίρεση τους άνω των 65.

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης ακολουθούν την επικράτηση του «ναι» στη νομιμοποίηση της μαριχουάνας σε δημοψηφίσματα που διεξήχθησαν στο Κολοράντο και στην Ουάσινγκτον, που θα επικυρωθούν τον ερχόμενο χρόνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ