Θανατηφόρα σέξι η Κάτι Πέρι φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του W [εικόνες]

Βλέποντας τη νέα φωτογράφηση της Κέιτι Πέρι για το περιοδικό W, είναι περισσότερο από προφανές ότι περνάει την καλύτερη φάση της ζωής της στο πλευρό του νέου της αγαπημένου και μουσικού της μπλουζ Τζον Μάγιερ.

Οπως δηλώνει στη συνέντευξη της στο W η Πέρι: «Βγαίνω με το αγόρι μου και είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη μαζί του»

Oσο για τις αναποδιές που πέρασε, όπως τον 14μηνο γάμο της με τον Ράσελ Μπράντ, η ίδια δήλωσε ότι «Ηταν ένα νέο , διασκεδαστικό , συναρπαστικό ταξίδι. Αλλά μου αρέσει το πώς είμαι τώρα , και νομίζω ότι όλα τα πράγματα συμβαίνουν για κάποιο λόγο.»

Μιλώντας για το νέο τοπ σίνγκλ της «Roar» και κατά πόσο ήταν έμμεσο σχόλιο για τον σύντομο γάμο της, εξηγεί ότι «αυτό το τραγούδι είναι για να μάθετε να στηρίζεστε στον εαυτό σας. Οι άνθρωποι μιλούν για εκφοβισμό , αλλά μπορείτε να είστε εσείς ο νταής του εαυτού σας με κάποιους τρόπους. Μπορείτε να είστε εσείς το πρόσωπο που στέκεται στο δρόμο της επιτυχίας σας. Αυτό συνέβη σε μένα. Είχα μια μεγάλη επαγγελματική επιτυχία, αλλά προσωπικά , ήμουν πολύ ανώριμη, έτσι έπρεπε να εξισορροπήσω αυτά τα πράγματα.»

Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με κάτι , θα πρέπει να το αλλάξετε . Έτσι πήγα σε πολλά ψυχολόγους, και τελικά , είμαι σε θέση να μιλήσω για τον εαυτό μου «Θα έχετε την ευκαιρία να με ακούσετε να κάνω roar»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ