Καψής: Η ΕΡΤ της συνδικαλιστικής ασυδοσίας τελείωσε - iefimerida.gr

Καψής: Η ΕΡΤ της συνδικαλιστικής ασυδοσίας τελείωσε

Καψής: Η ΕΡΤ της συνδικαλιστικής ασυδοσίας τελείωσε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν θα υπάρξει ξανά η ΕΡΤ της «πολιτικής αυθαιρεσίας και της «συνδικαλιστικής ασυδοσίας». Αυτό υποστήριξε ο Παντελής Καψής, στην τοποθέτησή του στη Βουλή κατά τη συζήτηση τροπολογίας που ρυθμίζει θέματα του μεταβατικού σχήματος.

Σχολιάζοντας καταγγελίες ότι το κόστος λειτουργίας του μεταβατικού σχήματος φτάνει τα 200 εκατ. ευρώ, ο υφυπουργός Δημόσιας Τηλεόρασης ανέφερε ότι στους δύο μήνες λειτουργίας του, ως τις 20 Οκτωβρίου, το σχετικό ποσό είναι 1.832.000 ευρώ. «Από αυτά, οι 500.000 είναι επειδή δεν μπορεί να εγκατασταθεί στην Αγία Παρασκευή. Αρα, το μηνιαίο κόστος είναι κάτω του ενός εκατ. ευρώ και αυτό γιατί δεν υπάρχει πρόσβαση στο αρχείο», πρόσθεσε.

Απευθυνόμενος δε προς την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε «Είπατε ότι δεν υπάρχει πολυφωνία! Ελεος! Επειδή δεν πάτε εσείς; Μιλήσατε για διαφάνεια προσλήψεων. Ζήτησα από την ΠΟΣΠΕΡΤ να λάβει μέρος στις διαδικασίες προσλήψεων. Δεν το έκανε. Ζήτησα από την ΕΣΗΕΑ να ενημερώσω και δεν με φώναξε. Ο καθένας λέει ότι θέλει».

Ακόμη πρόσθεσε πως με την τροπολογία παρατείνονται οι συμβάσεις των εργαζομένων του μεταβατικού φορέα κάτι, που όπως ανέφερε, είχε επισημανθεί από την αρχή ότι θα γίνει για όσο χρειαστεί. «Στην αρχή μιλούσαν για ομηρία δίμηνων συμβάσεων και για εκβιαστική κατάσταση. Αυτά ανέφερε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ