Την Τετάρτη η βάφτιση του βασιλικού μωρού – Το θρίλερ με τους νονούς - iefimerida.gr

Την Τετάρτη η βάφτιση του βασιλικού μωρού – Το θρίλερ με τους νονούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το παρεκκλήσι του Σεν Τζέιμς διάλεξε το βασιλικό ζευγάρι για τη βάφτιση του πρίγκιπα Γεώργιου, παρά τη παράδοση που θέλει τα βαφτίσια για τους γαλαζοαίματους να λαμβάνουν χώρα στο παλάτι του Μπάκινγχαμ.

Η επιλογή του χώρου για τα βαφτίσια του βασιλικού μωρού κάνει εντύπωση, ωστόσο το παρεκκλήσι έχει ιδιαίτερη σημασία τόσο για την Κέιτ όσο και για τον Ουίλιαμ. Οπως εξηγεί ο ιστορικός Ουίλιαμς: «Το παρεκκλήσι είναι ο χώρος που αρέσει πραγματικά στην Κέιτ και τον Ουίλιαμ, είναι εκεί που η Κέιτ μετέλαβε προτού παντρευτεί και κυρίως είναι ο χώρος όπου η σορός της Νταϊάνα μεταφέρθηκε πριν την κηδεία στο αββαείο του Ουεστμίνστερ»

Η τελετή θα είναι μικρή και θα πραγματοποιηθεί αύριο με τη παρουσία στενού κύκλου συγγενών. Ωστόσο, αυτό που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό και αποτελεί απορία όλων είναι οι νονοί του πρίγκιπα. Αναμένεται βέβαια οι νονοί να είναι στενοί φίλοι του ζευγαριού και όχι διάσημοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ