Υπνοβατούσε και έπεσε σε γκρεμό – Εμεινε εγκλωβισμένος σε χαράδρα δύο ημέρες [βίντεο] - iefimerida.gr

Υπνοβατούσε και έπεσε σε γκρεμό – Εμεινε εγκλωβισμένος σε χαράδρα δύο ημέρες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πού είμαι τώρα;». Ολοι έχουν βιώσει αυτό το περίεργο συναίσθημα κάποια φορά που ξύπνησαν. Εναν άνδρας όμως είχε κάθε δίκιο να αναρωτιέται. Επεσε για ύπνο στο κρεβάτι του όπως πάντα. Αλλά ξύπνησε μέσα σε μία χαράδρα!

Ενας Κινέζος έζησε την απίστευτη περιπέτεια. Ο άνδρας έφτασε υπνοβατώντας ως την άκρη ενός γκρεμού και έπεσε από αυτή! Για καλή του τύχη, σφήνωσε σε μία χαράδρα, όπου ξύπνησε απορημένος, αλλά έμεινε εκεί εγκλωβισμένος για δύο ημέρες.

Τα σωστικά συνεργεία ανακάλυψαν τον 27χρονο όταν άρχισαν να τον αναζητούν γιατί δεν είχε δώσει σημεία ζωής για δύο 24ωρα. Τον εντόπισαν περίπου 30 μ. κάτω από ένα γκρεμό, σε χαράδρα. Αφού τον απεγκλώβισαν, ο άνδρας παραδέχθηκε ότι μετά βίας είχε αντιληφθεί ότι υπνοβατούσε τις νύχτες πριν από το περιστατικό, αλλά δεν είχε ιδέα πώς βρέθηκε εκεί. Πάντως ήταν τυχερός, καθώς γλίτωσε με μερικές μελανιές από την πτώση.

Πηγή: Huffington Post

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ