Ζαρούλια: Εγώ δεν είχα σφαίρα μαζί μου στη ΓΑΔΑ - Αστυνομικός την έβαλε στην τσάντα μου - iefimerida.gr

Ζαρούλια: Εγώ δεν είχα σφαίρα μαζί μου στη ΓΑΔΑ - Αστυνομικός την έβαλε στην τσάντα μου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οτι δεν είχε σφαίρα μαζί της ενώ πήγε να επισκεφθεί το σύζυγό της στη ΓΑΔΑ ισχυρίστηκε η Ελένη Ζαρούλια στην επιτροπή της Βουλής που εξέταζε το αίτημα άρσης της ασυλίας της, αφήνοντας παράλληλα να εννοηθεί ότι την έβαλε στην τσάντα της αστυνομικός.

Συγκεκριμένα, η κυρία Ζαρούλια μιλώντας στην επιτροπή ισχυρίστηκε ότι δεν είχε μαζί της σφαίρα όταν πήγε στη ΓΑΔΑ λέγοντας, μάλιστα ότι όταν πέρασε από το μηχάνημα ανίχνευσης μεταλλικών αντικειμένων αυτό δεν χτύπησε. «Ελπίζω ο αστυνομικός να πάρει καλή προαγωγή και να έχει καλή πορεία» πρόσθεσε αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάποιος από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έβαλε τη σφαίρα στην τσάντα της.

Η επιτροπή της Βουλής εξέτασε τα αιτήματα άρσης της ασυλίας των Ελένης Ζαρούλια, Ευστάθιου Μπούκουρα, Ηλία Κασιδιάρη και Ηλία Παναγιώταρου. Η επιτροπή δεοντολογίας αποφάσισε κατά πλειοψηφία να εισηγηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής την άρση της ασυλίας και των τεσσάρων βουλευτών.

Το παρόν στη συνεδρίαση της επιτροπής Δεοντολογίας που εξέταζε την άρση της ασυλίας των τεσσάρων Χρυσαυγιτών εκτός από την κυρία Ζαρούλια έδωσε και ο Στάθης Μπούκουρας. Το αίτημα στην περίπτωσή του αφορούσε μήνυση για εξύβριση κατά του δημάρχου Κορίνθου. Στην τοποθετήσή του ο βουλευτής της ΧΑ υποστήριξε ότι ο δήμαρχος είναι εριστικός. Βουλευτής μέλος της επιτροπής τον ρώτησε αν θεωρεί πως και η στάση των Χρυσαυγιτών στη Βουλή είναι εριστική με τον κ. Μπούκουρα να λέει ότι μιλάει για τον εαυτό του. «Κρατά αποστάσεις» είπαν μέλη της επιτροπής ερμηνεύοντας τη συγκεκριμένη φράση του βουλευτή της ΧΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ