Ανγκελα Μέρκελ: Στηρίζουμε την προσπάθεια των Ελλήνων - iefimerida.gr

Ανγκελα Μέρκελ: Στηρίζουμε την προσπάθεια των Ελλήνων

Ανγκελα Μέρκελ: Στηρίζουμε την προσπάθεια των Ελλήνων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη στήριξή της στην Ελλάδα και την προσπάθειά της για μεταρρυθμίσεις δήλωσε η Ανγκελα Μέρκελ. Η Καγκελάριος έστειλε το σχετικό μήνυμα μέσω της Ελληνογερμανικής συνέλευσης.

Η καγκελάριος έπρεπε να βρίσκεται στο Βερολίνο, για την πρώτη συνεδρίαση της νέας Βουλής. Για αυτό το λόγο προβλήθηκε βιντεοσκοπημένο μήνυμά της στην τέταρτη Ελληνογερμανική συνέλευση, που γίνεται στη Νυμβέργη.

«Δίνω μεγάλη σημασία στο να παρέχουμε, εμείς, ως Γερμανία, στήριξη στους Ελληνες εταίρους μας στην προσπάθειά τους για μεταρρυθμίσεις», ανέφερε σε αυτό η Μέρκελ, ενώ εξήρε τις προσπάθειες του στενού δικτύου της συνεργασίας ελληνικών και γερμανικών δήμων, το οποίο έχει δημιουργηθεί στο πλαίσιο της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης, ένδειξη της οποίας είναι η πολυάριθμη συμμετοχή στη Νυρεμβέργη.

«Αυτή η συνεργασία γεμίζει την ελληνογερμανική εταιρική σχέση με ζωή και χτίζει νέες γέφυρες μεταξύ των δύο κοινωνιών», είπε χαρακτηριστικά η καγκελάριος.

Πηγή: Deutsche Welle
Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ