Ονομαστική ψηφοφοφορία για την άρση χρηματοδότησης της ΧΑ ζήτησε το ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Ονομαστική ψηφοφοφορία για την άρση χρηματοδότησης της ΧΑ ζήτησε το ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις δύο γραμμές που εμφανίστηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας του κόμματος για το θέμα της τροπολογίας και τις ενστάσεις για την υπερψήφισή της από τη λεγόμενη «Αριστερή πλατφόρμα», αποφάσισε να εκθέσει την αξιωματική αντιπολίτευση και ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία για να «δοκιμάσει» τη συνοχή της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το ενδιαφέρον λοιπόν της αποψινης ψηφοφορίας που θα γινει μετά τις 11 εστιάζεται στο αν θα υπάρξουν τυχόν διαρροές στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και από ποιους.

Εκτός από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ την τροπολογία υπερψηφίζει και η ΔΗΜΑΡ ενώ οι ΑΝΕΛ και το ΚΚΕ αναμένεται να ψηφίσουν «παρών».

Η τροπολογία προβλέπει ότι σε περίπτωση άσκησης δίωξης κατά της ηγεσίας ή του 1/5 των στελεχών ενός κόμματος για εγκληματική οργάνωση ή τρομοκρατική δράση αναστέλλεται η κρατική χρηματοδότηση ύστερα από ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ