Ονομαστική ψηφοφορία για την άρση χρηματοδότησης της ΧΑ θα ζητήσει το ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Ονομαστική ψηφοφορία για την άρση χρηματοδότησης της ΧΑ θα ζητήσει το ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ονομαστική ψηφοφορία αναμένεται να ζητήσει το ΠΑΣΟΚ για την τροπολογία που προβλέπει αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης κομμάτων που συζητείται αυτή την ώρα στην Ολομέλεια.

Η Χαριλάου Τρικούπη, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, προχωρά στην κίνηση αυτή σε μια προσπάθεια να λάβει από το ΣΥΡΙΖΑ μια ξεκάθαρη και δημόσια τοποθέτηση.

Ολα αυτά γιατί παρά το γεγονός ότι Κουμουνδούρου και Γιάννης Μιχελάκης έχουν κατ'αρχήν συμφωνήσει επί της τροπολογίας που έχει κατατεθεί και συζητείται, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης διαφοροποιήθηκε από την κομματική γραμμή δηλώνοντας ότι δεν θα ψηφίσει την επίμαχη τροπολογία.

Το ΠΑΣΟΚ τώρα ζητώντας τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας επιθυμεί να λάβει μια ξεκάθαρη θέση από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκεκριμένη τροπολογία που προβλέπει την αναστολή χρηματοδότησης κομμάτων όταν στελέχη τους διώκονται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης ή για τρομοκρατικές πράξεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ