Αλλάζουν οι όροι λογοκρισίας στο Facebook - Η ανάρτηση ποιων βίντεο και εικόνων επιτρέπεται πλέον - iefimerida.gr

Αλλάζουν οι όροι λογοκρισίας στο Facebook - Η ανάρτηση ποιων βίντεο και εικόνων επιτρέπεται πλέον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aντιδράσεις προκαλεί η αλλαγή των όρων περί απαγόρευσης ανάρτησης βίντεο και εικόνων με σκληρό περιεχόμενο στο Facebook. Το κοινωνικό δίκτυο πλέον επιτρέπει τη δημοσίευση περιεχομένου με βίαιο ή μακάβριο περιεχόμενο αλλά όχι με γυμνά.

Τα σκληρά βίντεο και εικόνες, όπως σημείωνει το Facebook, θα αναρτώνται με σκοπό να... αποδοκιμάζονται, ενώ ήδη οι τεχνικοί του κοινωνικού δικτύου εργάζεται για την ανάπτυξη προειδοποιήσεων που θα επιτρέπουν στους χρήστες να ελέγχουν εκ των προτέρων το περιεχόμενο που βλέπουν.

Με την ανακοίνωση της άρσης των απαγορεύσεων στις αναρτήσεις ξεκίνησαν και οι πρώτες αντιδράσεις με τον πρωθυπουργό της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον να... πρωτοστατεί αφού μέσω του Twitter κάλεσε το Facebook να δώσει εξηγήσεις.«Είναι ανεύθυνο από την πλευρά του Facebook να αναρτά βίντεο αποκεφαλισμών ειδικά χωρίς προειδοποίηση. Πρέπει να εξηγήσουν τις πράξεις τους στους ανήσυχους γονείς», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ