Από το κακό στο χειρότερο η Ολυμπιακή φλόγα – Στην αρχή έσβηνε, τώρα παραλίγο να λαμπαδιάσει άνθρωπο [βίντεο] - iefimerida.gr

Από το κακό στο χειρότερο η Ολυμπιακή φλόγα – Στην αρχή έσβηνε, τώρα παραλίγο να λαμπαδιάσει άνθρωπο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάτι περίεργο συμβαίνει με την Ολυμπιακή λαμπαδηδρομία στη Ρωσία. Γιατί πάει από το κακό στο χειρότερο. Αρχικά, η Ολυμπιακή φλόγα έσβηνε συνεχώς από τη στιγμή που έφτασε στη Μόσχα. Τώρα όμως παραλίγο να... ψήσει έναν λαμπαδηδρόμο.

Το περιστατικό έγινε στην Κοστρόμα, μία μικρή πόλη κοντά στη Ρωσία και το επιβεβαίωσε η οργανωτική επιτροπή των Χειμερινών Ολυμπιακών αγώνων του Σότσι. Τη στιγμή που πήγε ο ένας λαμπαδηδρόμος να πάρει τη φλόγα από τον άλλο, η μία δάδα... λαμπάδιασε στιγμιαία προκαλώντας έναν μικρό πανικό.

Αν και τα ρωσικά ΜΜΕ ανέφεραν πως ένα 13χρονο κορίτσι έπαθε εγκαύματα πρώτου βαθμού, οι διοργανωτές το διέψευσαν ανακοινώνοντας πως δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός. Γεγονός είναι πάντως ότι η Ολυμπιακή λαμπαδηδρομία παραμένει στην επικαιρότητα για λάθος λόγους. Οταν η Ολυμπιακή φλόγα έφτασε στη Μόσχα, η δάδα του πρώτου δρομέα έσβησε και κάποιος έσπευσε να την ανάψει με αναπτήρα, ενώ το περιστατικό επαναλήφθηκε αρκετές φορές τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: NBC

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ