Σε δημοπρασία το δίχτυ που «έβαλε» το γκολ- φάντασμα της Λεβερκούζεν - iefimerida.gr

Σε δημοπρασία το δίχτυ που «έβαλε» το γκολ- φάντασμα της Λεβερκούζεν

Σε δημοπρασία το δίχτυ που «έβαλε» το γκολ- φάντασμα της Λεβερκούζεν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι το αντικείμενο συζήτησης στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο τα τελευταία 24ωρα. Το τρύπιο δίχτυ της ντροπής, χάρη στο οποίο «σκόραρε»- ή τουλάχιστον έτσι καταλόγισε ο διαιτητής- η Λεβερκούζεν στο ματς με την Χοφενχάιμ. Τώρα, οι γηπεδούχοι προσπαθούν να βγάλουν κάτι καλό από αυτή την ιστορία που τους προκάλεσε εγκεφαλικό.

Η Χοφενχάιμ ακόμη φωνάζει, ζητώντας να επαναληφθεί ο αγώνας, καθώς δεν χωρά ανθρώπινος νους το γεγονός ότι μέτρησε το γκολ του Κίσλινγκ απλά επειδή η μπάλα πήγε στην εξωτερική πλευρά του τέρματος, αλλά τα δίχτυα είχαν τρύπα και έτσι πέρασε μέσα από αυτή.

Ακόμη κι αν επαναληφθεί η αναμέτρηση με την Λεβερκούζεν όμως, το τέρμα θα έχει διαφορετικά δίχτυα. Η Χοφενχάιμ αποφάσισε να αφαιρέσει την «πέτρα» του σκανδάλου και να πουλήσει το δίχτυ σε δημοπρασία. Τα κέρδη θα διατεθούν σε μη κυβερνητική οργάνωση. «Εκείνο το δίχτυ δημιούργησε μεγάλη σύγχυση, έτσι πιστεύουμε ότι μια δημοπρασία για φιλανθρωπικούς λόγους είναι μια καλή αποζημίωση για όσα βάσανα προκάλεσε» τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου, Πέτερ Ρέτιγκ.

Πηγή: gazetta.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ