Τα δημοφιλέστερα ονόματα κοριτσιών στις ΗΠΑ από το 1960 ως σήμερα [εικόνα] - iefimerida.gr

Τα δημοφιλέστερα ονόματα κοριτσιών στις ΗΠΑ από το 1960 ως σήμερα [εικόνα]

Τα δημοφιλέστερα ονόματα κοριτσιών στις Η.Π.Α από το 1960 ως σήμερα [εικόνα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσες δεκαετίες και να περάσουν, όσα ονόματα και να ανεβούν στην πρώτη θέση των αμερικανικών προτιμήσεων, κάποια χαρακτηριστικά των Αμερικανών παραμένουν σταθερά και ακλόνητα. Χαρακτηριστικά όπως η τυφλή πίστη τους στην μόδα που αλλάζει από... λεπτό σε λεπτό, αλλά και η περιορισμένη φαντασία που δείχνουν να έχουν σε αρκετά σημεία της ζωής τους.

Για να αποδειχθούν όλα αυτά άλλωστε, δεν χρειάζεται παραπάνω από μία εικόνα που παρουσιάζει τα δημοφιλέστερα ονόματα κοριτσιών από το 1960 μέχρι και το 2012. Από την απόλυτη κυριαρχία του ονόματος Mary, μέχρι τη νέα γενιά «cool» ονομάτων όπως το Emma και το Sophia.

Μπορεί μεσά σε αυτά τα 52 χρόνια που μας παρουσιάζει η εικόνα να αλλάζουν ολοκληρωτικά, όπως είναι λογικό, οι προτιμήσεις των γονέων, όμως το εντυπωσιακό στοιχείο είναι πως κάθε πρωτοεμφανιζόμενο όνομα γίνεται δημοφιλές όχι σε μία, αλλά σε δέκα ή ακόμα και είκοσι πολιτείες.

Δείτε την εξέλιξη των δημοφιλέστερα ονόματα κοριτσιών στις Η.Π.Α :

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ