Σε διαθεσιμότητα 46χρονος αρχιφύλακας για παράνομη κατοχή όπλων και ναρκωτικών - iefimerida.gr

Σε διαθεσιμότητα 46χρονος αρχιφύλακας για παράνομη κατοχή όπλων και ναρκωτικών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων σε βάρος 46χρονου αρχιφύλακα που υπηρετεί σε Τμήμα Ασφαλείας στην Αττική, για παράνομη κατοχή όπλων και ναρκωτικών. Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο αρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε η διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης (ΕΔΕ).Ειδικότερα αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. την Κυριακή πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο στη συγκεκριμένη υπηρεσία όπου σε ερμάριο που χρησιμοποιεί αποκλειστικά ο 46χρονος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης μέσα σε φάκελο αλληλογραφίας.

Επίσης σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του αρχιφύλακα, παρουσία εισαγγελέα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικές καραμπίνες, με αναντιστοιχία ψηφίου στην κάθε άδεια κατοχής, δύο πιστόλια ρίψης φωτοβολίδων, πιστόλι ρίψης άγνωστου αντικειμένου, 283 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, εκ των οποίων δικαιολογούνται μόνο 150 και 160 κάλυκες των 9 χιλιοστών.

Ο συλληφθείς αστυνομικός οδηγήθηκε χθες, Δευτέρα, στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα δεν προέκυψε κάποιο σχετικό εύρημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ