Αυτή είναι η μητέρα που έκαψε με αναπτήρα το πέος του γιου της-Κάθειρξη 30 ετών [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η μητέρα που έκαψε με αναπτήρα το πέος του γιου της-Κάθειρξη 30 ετών [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ποινή κάθειρξης 30 ετών καταδικάστηκε μια μητέρα από τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ κατηγορούμενη ότι έκαψε το πέος και τις θηλές του γιου της με έναν αναπτήρα. Η 53χρονη Κριστίν Γκελινό παραδέχτηκε την ενοχή της ότι δηλαδή ο 19χρονος γιος της είχε υποβληθεί επανειλημμένα σε βασανιστήρια.

Σύμφωνα με ξένα Μέσα, στην κατάθεσή της στο δικαστήριο η «μητέρα» περιέγραψε με φρικιαστικές λεπτομέρειες τα όσα υπέφερε ο γιος της στα χέρια της.

«Αγαπητή πρώην μητέρα», ξεκίνησε την συγκλονιστική απολογία του ο 19χρονος «αυτό που μου έκανες είναι ασυγχώρητο. Με χτυπούσες, με άφηνες να πεινάω, μου έκοψες σχεδόν το πέος, πέταξες τα ρούχα μου και δε με άφηνες να κάνω μπάνιο. Σχεδόν με σκότωσες όταν με ανάγκασες να πάρω τρία αντικαταθλιπτικά και δύο μυοχαλαρωτικά. Τώρα ξέρω ότι το μόνο που είσαι είναι απλά μία εγκληματίας, που με ήθελε νεκρό, έτσι ώστε να μπορέσεις να γυρίσεις στην παλιά σου ζωή. Δε θα με δεις ποτέ να παίρνω το απολυτήριό μου και να πηγαίνω στο κολλέγιο. Σε αποχαιρετώ. Ελπίζω να έχεις συνειδητοποιήσει ότι έχασες ό,τι είχες και δεν είχες».

Η Γκελινό ομολόγησε ενώπιον του δικαστηρίου ότι είχε κάψει την άκρη του πέους του γιου της με έναν αναπτήρα, επειδή –όπως υποστήριξε η ίδια- απείλησε να κάνει σεξ μαζί της. Έτσι, τον άρπαξε από τα γεννητικά του όργανα, αφού φόρεσε γάντια στα χέρια γιατί πίστευε ότι ο γιος της ήταν «βρώμικος», τον έσφιξε και κράτησε για αρκετά δευτερόλεπτα έναν αναπτήρα από κάτω από το μόριό του, ενώ εκείνος σφάδαζε από τους πόνους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ