Rolls Royce Ghawwass Phantom ή το καλό γούστο δεν αγοράζεται - iefimerida.gr

Rolls Royce Ghawwass Phantom ή το καλό γούστο δεν αγοράζεται

Rolls Royce Ghawwass Phantom ή το καλό γούστο δεν αγοράζεται
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ghawwass (μη ρωτήσετε πως προφέρεται, δεν ξέρουμε) σημαίνει δύτης στα αραβικά και η Rolls Royce χρησιμοποίησε αυτήν την επωνυμία για μια ειδική έκδοση 2 Phantom –μια λιμουζίνα και ένα κουπέ- προκειμένου να τιμήσει την παραδοσιακή αλιεία μαργαριταριών στον Αραβικό Κόλπο.

To πακέτο «φόρος τιμής» περιλαμβάνει και κέντημα του σχήματος ενός ιστιοφόρου στα εμπρός προσκέφαλα καθώς κι αυτό το χρώμα που θεωρητικά παραπέμπει στα τιρκουάζ νερά της περιοχής. Πρακτικά παραπέμπει σε είδη υγιεινής της δεκαετίας του '80, ενώ απ' ότι φαίνεται η συγκεκριμένη απόχρωση άρεσε τόσο πολύ που χρησιμοποιήθηκε όπου ήταν δυνατό και στο εσωτερικό.

Οι δύο Phantom Ghawwass (ευτυχώς δεν έφτιαξαν πιο πολλές) πωλούνται αποκλειστικά στην αντιπροσωπεία της Rolls στο Abu Dhabi, προς 491.851 ευρώ η λιμουζίνα και προς 499.192 η Coupe.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ