To νέο gameplay τρέιλερ του «Call of Duty: Ghosts» είναι τόσο εκρηκτικό που θα σας πάρει τα αυτιά [βίντεο] - iefimerida.gr

To νέο gameplay τρέιλερ του «Call of Duty: Ghosts» είναι τόσο εκρηκτικό που θα σας πάρει τα αυτιά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Activision κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ για το διάσημο βιντεοπαιχνίδι «Call of Duty: Ghosts», γεμάτο τανκς, εκρήξεις, ριπές και... δράση στο διάστημα!

Η υπόθεση; Δέκα χρόνια μετά από ένα ολέθριο γεγονός που είχε ως συνέπεια την παγκόσμια μαζική καταστροφή, τα εθνικά σύνορα και οι συσχετισμοί δυνάμεων στον πλανήτη έχουν διαταραχτεί ανεπανόρθωτα. Ό,τι έχει απομείνει από τις δυνάμεις Ειδικών Επιχειρήσεων του έθνους, με το όνομα Ghosts, μάχεται ενάντια σε μία τεχνολογικά ανώτερη παγκόσμια δύναμη.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PC, Xbox 360, PS3 και Wii U στις % Νοεμβρίου 2013. "The Marshall Mathers LP 2.".Το soundtrack προέρχεται από το επόμενο άλμπουμ του Eminem

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τρέιλερ βιντεοπαιχνίδι Call of Duty: Ghosts
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ