Τι δεν πρέπει να φορούν ποτέ οι άντρες στο γυμναστήριο για να μην γίνονται περίγελος [βίντεο]

Οι σημερινοί σαρανταπεντάρηδες που θυμούνται την περίφημη σκηνή από την ταινία «Perfect» του 1985 με τους Τζον Τραβόλτα και Τζέιμι Λι Κέρτις, όπου οι προαναφερθέντες αστέρες λικνίζονται άγρια και ιδρώνουν τις φόρμες και τις φανέλες τους σε αίθουσα aerobics υπό τους ήχους τυπικού των 80's άσματος, θα θυμούνται δίχως αμφιβολία και τα στυλιστικά ατοπήματα εκείνης της δεκαετίας.

Τι έχει μείνει από την εν λόγω ταινία; Η απίστευτη σιλουέτα γαζέλας της Τζέιμι Λι Κέρτις και το ευκρινώς διαγραφόμενο τσ@τσ@νι του Τζον Τραβόλτα κάτω από το θεόκοντο 80's σορτσάκι.

Ευτυχώς σήμερα δεν ερχόμαστε αντιμέτωποι με τέτοια υπερβολικά θεάματα, καθώς τη θέση τους έχουν πάρει άλλα, εξίσου υπερβολικά, ίσως και περισσότερο. Και γεννάται το ερώτημα: τι πρέπει να φοράει ένας άντρας στο γυμναστήριο, για να μην καταλήξει να γίνει ρεζίλι, κατά το παράδειγμα γυναικών με τα στρινγκάτα κορμάκια και τα θεόστενα κολάν της γιόγκα που τα φανερώνει όλα φόρα παρτίδα και τα οποία ο ίδιος κοροϊδεύει; Τι οφείλει να αποφεύγει;

Τα πράγματα είναι απλούστατα:

Πρώτον, Επιλέξτε ρουχισμό λειτουργικό που να ευνοεί κάθε τύπου ασκήσεις. Η λειτουργικότητα προέχει του εντυπωσιασμού.

Δεύτερον, πάψτε να θυμίζετε κινητές διαφημιστικές επιφάνειες, κοινώς πάψτε να εμφανίζεστε τίγκα στα logo. Ρυπαίνουν οπτικά το χώρο και σας κάνει να φαίνεστε βλαξ.

Τρίτον, η επίσκεψη στο γυμναστήριο δεν είναι fashion show, οπότε μην σπεύδετε να υπενθυμίζετε την κοινωνική σας τάξη ή την οικονομική ευμάρειά σας, εμφανιζόμενοι με λουσάτες τσάντες και λοιπά πολυτελή αξεσουάρ.

Τέταρτον και τελευταίο, βρες τον εξοπλισμό που σου ταιριάζει και «κόλλησε» σε αυτόν. Αυτό που θα πρέπει να σε προβληματίζει είναι η απώλεια των περιττών κιλών και όχι η φιγούρα.

Αυτα φυσικά εάν και εφόσον μπορείτε να είσαστε σε θέση να μην γίνετε ρεζίλι έστω για μία-δύο ώρες την ημέρα...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ