Πόσοι χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα;-Κι όμως το Ελληνικό ...ανέκδοτο έχει εφαρμογή και στη Βρετανία [εικόνα] - iefimerida.gr

Πόσοι χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα;-Κι όμως το Ελληνικό ...ανέκδοτο έχει εφαρμογή και στη Βρετανία [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξι εργάτες στέκονται και παρακολουθούν έναν συνάδελφό τους να αλλάζει μια καμμένη λάμπα δημόσιου φωτισμού, σε δρόμο της κωμόπολης Ντέβον στη Βρετανία. Η φωτογραφία που δημοσιεύει σήμερα η Mirror, κάνει το γύρο του διαδικτύου με εύστοχα σχόλια από δεκάδες πολίτες που βλέπουν μάλλον ειρωνικά την ελληνικότατη αυτή συνήθεια!

«Αυτή η εικόνα με ξεπερνά», γράφει ένας Βρετανός ο οποίος επιστρατεύει το γνώριμο χιούμορ της πατρίδας του «χαίρομαι που βλέπω ότι με αυτό τον τρόπο μειώνεται η ανεργία».
«Μην ανησυχείτε. Οι φορολογούμενοι θα πληρώσει τον λογαριασμό χωρίς μουρμούρες», συμπληρώνει ένας άλλος.

Πόσοι χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα;-Κι όμως το Ελληνικό ...ανέκδοτο έχει εφαρμογή και στη Βρετανία [εικόνα]  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ