Betony Vernon, η διασημότερη και πιο σοφιστικέ δημιουργός ερωτικών κοσμημάτων [εικόνες]

Εχει πράσινα διερευνητικά μάτια και κόκκινα μαλλιά όπως οι μάγισες που έκαιγαν τον Μεσαίωνα. Μετράει 1.80 ύψος στα 12ποντα τακούνια της, ντύνεται στα μαύρα και ξεντύνεται με βαθιά ντεκολτέ. Είναι αμερικανίδα στην καταγωγή, ιταλίδα στην παιδεία και ζει μεταξύ Μιλάνου και Παρισιού.


Τα κοσμήματά της δεν έχουν καμία σχέση με τις πανοπλίες δήθεν ερωτικής χρήσης. Πρόκειται για έργα τέχνης, μεγάλης αξίας, βασισμένα στον ερωτισμό και τις σεξουαλικές τελετές, όπως αναφέρει το συναρπαστικό προφίλ που σκιαγραφεί η Liberation. Ολα τα κοσμήματά της είναι φτιαγμένα στο χέρι στην Ιταλία και γίνονται από ασήμι, χρυσάφι και πλατίνα.
Το διαμέρισμά της είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο σοφιστικέ στον πλανήτη. Βρίσκεται πέντε λεπτά από την Πλατεία της Βαστίλλης στο Παρίσι. Η ακριβής διεύθυνση είναι μυστική και μόνο οι μυημένοι ή τα μέλη του κλαμπ Paradise Found επιτρέπεται να εισέλθουν. Ο λόγος της τόσης μυστικότητας είναι η αξία των κοσμημάτων αλλά και η στρατηγική του μυστηρίου που η Vernon καλλιεργεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ