Κασιδιάρης: Το Mega και ο Καμίνης μάζεψαν ρούχα στο Σύνταγμα και τα πέταξαν -Τα βρήκαμε στο Σταθμό Λαρίσης - iefimerida.gr

Κασιδιάρης: Το Mega και ο Καμίνης μάζεψαν ρούχα στο Σύνταγμα και τα πέταξαν -Τα βρήκαμε στο Σταθμό Λαρίσης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρές κατηγορίες εξαπέλυσε εκ νέου ο Ηλίας Κασιδιάρης μαζί με τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο κατά τη διάρκεια της δικτυακής εκπομπής της Χρυσής Αυγής, εναντίον του Mega, του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, του Ευάγγελου Βενιζέλου, του Φώτη Κουβέλη, αλλά και της πρωτοβουλίας των 58 για την κεντροαριστερά.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή του ακροδεξιού κόμματος οι χρυσαυγίτες βουλευτές κατηγόρησαν εκ νέου το πολιτικό σύστημα και έκαναν λόγο για χαλκευμένο κατηγορητήριο σε βάρος του Νίκου Μιχαλολιάκου το οποίο καταρρέει, ενώ παράλληλα εξαπέλυσαν πυρά κατά του Αντώνη Σαμαρά για τον οποίον είπαν πως κάνει «δήθεν» διαπραγματεύσεις.

Στη συνέχεια, ο Ηλίας Κασιδιάρης επιτέθηκε στα κόμματα της Κεντροαριστεράς, κατηγορώντας τον Ευάγγελο Βενιζέλο πως επιδιώκει την σύμπραξη με την πρωτοβουλία των 58 και την ΔΗΜΑΡ «επειδή το ΠΑΣΟΚ είναι κάτω από 3% και δεν θα μπει στη Βουλή», ενώ ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος κατηγόρησε τον Φώτη Κουβέλη πως εμφανίστηκε στην επικαιρότητα μόνο την ημέρα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Οι βουλευτές του ακροδεξιού κόμματος παράλληλα, κατηγόρησαν τα ΜΜΕ και συγκεκριμένα τα τηλεοπτικά κανάλια πως έχουν αποκλείσει πλήρως την Χ.Α., ενώ παράλληλα μίλησε και για τα συσσίτια «μόνο για Ελληνες» του ακροδεξιού κόμματος και είπε πως μόλις τα ξεκίνησε η Χρυσή Αυγή, τα ξεκίνησαν και τα τηλεοπτικά κανάλια, κατηγορώντας το Mega πως «μάζεψε ρούχα στο Σύνταγμα μαζί με τον Καμίνη και στη συνέχεια τα βρήκαμε πεταμένα όλα στον Σταθμό Λαρίσης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ