ΚΚΕ: Το σόου του Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν– Θα είναι υποψήφιος μόνο μιας υποομάδας και όχι όλη της Ευρωπαϊκής Αριστεράς - iefimerida.gr

ΚΚΕ: Το σόου του Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν– Θα είναι υποψήφιος μόνο μιας υποομάδας και όχι όλη της Ευρωπαϊκής Αριστεράς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για λαθροχειρία και σόου που πρέπει να λάβει τέλος μιλά ο βουλευτής του ΚΙΚΕ Θανάσης Παφίλης, λέγοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα είναι υποψήφιος πρόεδρος όλης της Ευρωπαϊκής Αριστεράς στις εκλογές του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, αλλά μίας ομάδας που μετέχει στον ευρύτερο συνασπισμό της Αριστεράς GUE.

Σε συνομιλία του με τον Γιώργο Παπαχρήστο για τα Νέα, ο Θανάσης Παφίλης αφού ξεκαθαρίζει ότι το ΚΚΕ δεν θα στηρίξει τον Αλέξη Τσίπρα προσθέτει «εδώ έχει γίνει μια λαθροχειρία από μέρους την οποία σκοπίμως καλλιεργούν... Δεν θα είναι υποψήφιος του ΓΘΕ στο οποίο μετέχουμε και εμείς, αλλά της Ευρωπαϊκη Αριστεράς, η οποία μετέχει του ευρύτερου αυτού συνασπισμού μαζί με εμάς και πολλούς άλλους.» Και όταν ο Γιώργος Παπαχρήστος ρωτά γιατί δεν το διευκρινίζουν για να μη σέρνεται τόσο καιρό, ο Θανάσης Παφίλης απαντά «θα το κάνουμε για να τελειώνει αυτό το σόου».


Φωτογραφία fosphotos, Mενέλαος Μυρίλλας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ