«Αρωμα» επιστράτευσης διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ -Εκπνέει η προθεσμία απογραφής - iefimerida.gr

«Αρωμα» επιστράτευσης διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ -Εκπνέει η προθεσμία απογραφής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επιστράτευση των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ εξετάζεται από το υπουργείο Παιδείας, ενώ η προθεσμία για την απογραφή τους λήγει σήμερα Τρίτη, την ώρα που χιλιάδες φοιτητές δεν μπορούν να εγγραφούν και να δώσουν εξετάσεις.

Την ίδια ώρα, οι Ενώσεις Πληροφορικής και σύλλογοι εργαζομένων στο ΕΜΠ καταγγέλλουν στην Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών ότι η ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας δεν είναι ασφαλής. Το υπουργείο απαντά ότι μπορούν στην σχετική υπεύθυνη δήλωση που θα προσκομίσουν να γράψουν ότι διατηρούν επιφυλάξεις για κάποια στοιχεία στα οποία δεν έχουν πρόσβαση λόγω της απεργίας.

Ταυτόχρονα σήμερα αναμένεται να τεθεί στη Βουλή προς ψηφοφορία με αναδρομική ισχύ από τις 11 Οκτωβρίου και η τροπολογία που θα θέσει αντιμέτωπους με την αργία και το ενδεχόμενο απόλυσης υπαλλήλους που δεν θα απογραφούν.

Ετσι, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος ανακοίνωσε ότι παρατείνονται για όσο διάστημα διαρκέσει η απεργία στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, οι εξετάσεις για την απόκτηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος των αποφοίτων του ιδρύματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ