Μητέρα του Μπεν: «Πιστεύω ότι πήραν το γιο μου τσιγγάνοι»-Από το θρίλερ της Κω στον εφιάλτη της Μαρίας - iefimerida.gr

Μητέρα του Μπεν: «Πιστεύω ότι πήραν το γιο μου τσιγγάνοι»-Από το θρίλερ της Κω στον εφιάλτη της Μαρίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχει επισκεφτεί εκατοντάδες φορές στην Ελλάδα αναζητώντας τον γιο της. Η μητέρα του Μπεν Νίνταμ, που εξαφανίστηκε από την Κω το 1991, δεν έπαψε να πιστεύει. Ο 21 μηνών Μπεν εξαφανίστηκε το μεσημέρι της 24ης Ιουλίου 1991 έξω από ένα υπό ανέγερση εξοχικό σπίτι στην περιοχή Ηρακλής της Κω. Εκείνη την ημέρα την επίβλεψη του παιδιού είχαν αναλάβει οι παππούδες του, Εντι και Κριστίν Νίνταμ. Η 19χρονη, τότε, μητέρα του Μπεν, Κέρι, εργαζόταν ως σερβιτόρα στην πόλη της Κω.

Με αφορμή την υπόθεση της μικρής Μαρίας που εντοπίστηκε σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα, η μητέρα του Μπεν υποστήριξε χθες μιλώντας στον Σκάϊ ότι η εξαφάνιση του γιου της οφείλεται σε Ρομά καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πριν από χρόνια είχαν δει το γιο της με τσιγγάνους στη Λάρισα.

Τώρα βρέθηκε η Μαρία με Ρομά, οπότε είναι πιθανό να είναι και ο Μπεν στη γύρω περιοχή», ανέφερε.
«Εγώ και η οικογένειά μου συνεχίζουμε να ψάχνουμε. Ζητάμε από τους Έλληνες να δώσουν ό,τι πληροφορία έχουν. Πιστεύω ότι ο Μπεν είναι ζωντανός και κάποιος έχει αυτές τις πληροφορίες. Είναι 22 χρόνια που λείπει και δεν θα σταματήσω να ψάχνω μέχρι να τον βρω. Πιστεύουμε ότι τον πήραν από την Κω οι Ρομά για να τον κρατήσει μια οικογένεια να τον εκμεταλλευτεί».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις πληροφορίες που είχαν δώσει Έλληνες στην οικογένεια, ωστόσο η αστυνομία δεν κινητοποιήθηκε: «Η αστυνομία δεν έκανε έρευνα γιατί λέει ότι οι Ρομά δεν κλέβουν παιδιά και ότι ένα ξανθό παιδί δεν μπορεί να είναι σε καταυλισμό. Πλέον ξέρουμε ότι αυτό δεν ισχύει... Αν ο Μπεν ταξιδεύει και είναι με τους Ρομά, ίσως δεν έχει δει τις εκκλήσεις μου, ίσως δεν ξέρει καν ότι είναι ο Μπεν. Κάποιος θα πρέπει να του το πει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ