Βαρβιτσιώτης στην επέτειο του Ναυαρίνου: Σε λίγο το Ιόνιο και το Αιγαίο θα γεμίσουν υδρογονάνθρακες - iefimerida.gr

Βαρβιτσιώτης στην επέτειο του Ναυαρίνου: Σε λίγο το Ιόνιο και το Αιγαίο θα γεμίσουν υδρογονάνθρακες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πεπεισμένος ότι ακόμη και αν δεν υπάρχουν υδρογονάνθρακες θα... εμφανιστούν είναι ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, όπως αποδείχτηκε από τα όσα είπε κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων που έγιναν το Σάββατο στην Πύλο για την επέτειο της ναυμαχίας του Ναυαρίνου.

Το Σάββατο στην Πύλο στήθηκε μια μεγάλη γιορτή για την επέτειο της ναυμαχίας που έγινε στο Ναυαρίνο στις 20 Οκτωβρίου του 1827 και είχε σαν αποτέλεσμα την καταστροφή του στόλου του Ιμπραήμ.

Στο λιμάνι της Πύλου είχαν αγκυροβολήσει η φρεγάτα «Κανάρης», ένα ρωσικό πολεμικό και μια γαλλική φρεγάτα, ενώ το παρών στη γιορτή έδωσαν αξιωματούχοι των χωρών που συμμετείχαν τότε στη ναυμαχία. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Γάλλος πρέσβης.

Εντύπωση προκάλεσαν τα λεγόμενα του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου κατά τη διάρκεια της ομιλίας που έδωσε πάνω στη φρεγάτα Κανάρης, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε ότι σε λίγο καιρό το Αιγαίο και το Ιόνιο θα... γεμίσουν υδρογονάνθρακες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ