Προφυλακιστέος ο «πιστολέρο» του Παγκρατίου – «Ημουν σε άμυνα, δεν ήξερα ότι ήταν αληθινό το όπλο» - iefimerida.gr

Προφυλακιστέος ο «πιστολέρο» του Παγκρατίου – «Ημουν σε άμυνα, δεν ήξερα ότι ήταν αληθινό το όπλο»

Προφυλακιστέος ο «πιστολέρο» του Παγκρατίου – «Ημουν σε άμυνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε άμυνα ισχυρίστηκε πως βρισκόταν ο 23χρονος πρωταθλητής στο θαλάσσιο σκι, ο οποίος πυροβόλησε ένα νεαρό στο Παγκράτι, σε συμπλοκή οπαδών. Ο κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας κρίθηκε προφυλακιστέος έπειτα από την απολογία του.

Ο 23χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε στο θώρακα έναν 24χρονο υπάλληλο, σε καβγά που έγινε σε νυχτερινό κέντρο στο Παγκράτι στις 13 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στην απολογία του, αντέδρασε με αυτό τον τρόπο επειδή φοβήθηκε για τη ζωή του, καθώς ισχυρίζεται ότι ο ίδιος και η παρέα του δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση από 7-10 «μπράβους» του κλαμπ.

Κατά την επίθεση, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, κι ενώ δεχόταν χτυπήματα, είδε στο έδαφος ένα όπλο, το άρπαξε και πυροβόλησε δύο φορές χωρίς να σημαδεύει κανέναν. Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται πως δεν κατάλαβε ότι τραυμάτισε άνθρωπο, καθώς δεν ήξερε ότι ήταν αληθινό το όπλο και για αυτό έφυγε τρέχοντας προκειμένου να αποφύγει τους «μπράβους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ