Δεν προλάβαιναν να γεμίζουν τις κλούβες: 105 προσαγωγές και 9 συλλήψεις Ρομά σε Ζεφύρι και το Μενίδι [βίντεο] - iefimerida.gr

Δεν προλάβαιναν να γεμίζουν τις κλούβες: 105 προσαγωγές και 9 συλλήψεις Ρομά σε Ζεφύρι και το Μενίδι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αστυνομική επιχείρηση που είχε αρχίσει από το πρωί σε καταυλισμούς τσιγγάνων στο Ζεφύρι και το Μενίδι, στο πλαίσιο των ερευνών που συνεχίζονται μετά τον εντοπισμό της μικρής Μαρίας που την κρατούσε ζευγάρι σε καταυλισμό στα Φάρσαλα, ισχυριζόμενο ότι ήταν δικό του παιδί ολοκληρώθηκε με προσαγωγές και συλλήψεις.Στην επιχείρηση "σκούπα", που σχεδιάστηκε και οργανώθηκε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, συμμετείχαν 200 αστυνομικοί από διάφορες Υπηρεσίες, με τη συνδρομή εκπροσώπων των Εισαγγελικών Αρχών.

Κατά τη διάρκειά της, έγιναν έλεγχοι σε 230 άτομα, 50 αυτοκίνητα και χώρους διαβίωσης, καθώς επίσης και σε τρεις οικογένειες Ρομά για ταυτοποίηση παιδιών, με αρνητικό αποτέλεσμα.

Επιπλέον, προσήχθησαν 105 άτομα και συνελήφθησαν 9, εκ των οποίων:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ