Διάσημοι κοκκινομάλληδες -Από τον πρίγκιπα Χάρι ως τον Βαν Γκογκ [εικόνες] - iefimerida.gr

Διάσημοι κοκκινομάλληδες -Από τον πρίγκιπα Χάρι ως τον Βαν Γκογκ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξέρετε ότι στη Σκοτία ζει το ένα πέμπτο των κοκκινομάλληδων του πλανήτη; Το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους. «Αν και δεν είναι πραγματική λέξη, ο "κοκκινομαλλισμός" υπάρχει και ο εκφοβισμός υπάρχει και δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί ότι παιδιά υφίστανται πειράγματα ή πέφτουν θύμα bullying σε σχολεία, απλά και μόνο επειδή έχουν κόκκινα μαλλιά», είχε πει κάποτε ο Καναδός κωμικός και φυσικά με κόκκινα μαλλιά, Σον Χίτσινς.

Η Cyros, η μεγαλύτερη τράπεζα σπέρματος του κόσμου, αποφάσισε να κλείσει την πόρτα στους κοκκινομάλληδες δότες. Αλλά δεν το κάνει από ρατσισμό, όχι. Σύμφωνα με την Ole Schou, διευθύντρια του Ινστιτούτου: «Είναι πολλοί περισσότεροι οι κοκκινομάλληδες από όση η ζήτησή τους. Δε νομίζω πως επιλέγει κανείς κοκκινομάλλη δότη παρά μόνο αν η μόνη μητέρα βρίσκει τους κοκκινομάλληδες θελκτικούς ή αν ο άνδρας που δε μπορεί να γονιμοποιήσει έχει κόκκινα μαλλιά. Και αυτοί δεν είναι και τόσοι πολλοί. Ειδικά οι στείροι άνδρες με κόκκινα μαλλιά».

Δείτε ορισμένους από τους διάσημους που φέρουν το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά τους:

Ντέμιαν Λούις

Ρούπερ Γκριντ, ο φίλος του Χάρι Πότερ

Λίντσεϊ Λόχαν

Μόλι Ρινγκουαρντ

Πρίγκιπας Χάρι

Σάρα Φέρκγιουσον

Σούζαν Σάραντον

Τόρι Αμος

Βίνσεντ Βαν Γκογκ

Τσακ Νόρις

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ