Αντιπρόεδρος Ρομά Αττικής: Η μικρή Μαρία δόθηκε από Βούλγαρους γονείς που βρίσκονται ακόμη στην Ελλάδα - iefimerida.gr

Αντιπρόεδρος Ρομά Αττικής: Η μικρή Μαρία δόθηκε από Βούλγαρους γονείς που βρίσκονται ακόμη στην Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονιστικά στοιχεία στην υπόθεση της μικρής Μαρίας η οποία βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα έδωσε ο Αντιπρόεδρος των Ρομά της Αττικής Χάρης Σαϊτόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε την καταγωγή και τον τόπο γέννησης της ανήλικης.

Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ, ο Αντιπρόεδρος των Ρομά στην Αττική υποστήριξε πως γνωρίζει μέσω συγγένειας την «μητέρα» της μικρής Μαρίας και τόνισε πως η μικρή γεννήθηκε στη Λαμία στις 31 Ιανουαρίου του 2009 από Βούλγαρους γονείς οι οποίοι εργάζονταν στην περιοχή, ωστόσο έδωσαν το παιδί στην οικογένεια των Ρομά καθώς δεν μπορούσαν να αντεπεξέλθουν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις, ενώ μάλιστα είπε πως βρίσκονται ακόμη στην Ελλάδα.

Ο κ. Σαϊτόπουλος ωστόσο, δεν διευκρίνισε εάν επρόκειτο για αγοραπωλησία, ωστόσο υποστήριξε πως η μικρή Μαρία δόθηκε στους Ρομά όταν ήταν περίπου 15- 20 ημερών.

Τέλος, ο αντιπρόεδρος των Ρομά στην Αττική τόνισε πως η μητέρα του ξέρει τι έχει γίνει απλά φοβάται να μιλήσει και να εμφανιστεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ