The Weekender: Αναμνήσεις μιας μάνας raver - iefimerida.gr

The Weekender: Αναμνήσεις μιας μάνας raver

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To έτος είναι 1990 και μία επανάσταση είναι στα σκαριά. Αποθήκες, εργοστάσια και άδειοι χώροι, σε όλη την Αγγλία, μετατρέπονται σε κλαμπ και φιλοξενούν μία γενιά ανθρώπων που διψά για διασκέδαση χωρίς περιορισμούς. Εικοσιένα χρόνια μετά τις κλασσικές στιγμές που η Μάνα Raver έβγαινε στα παράθυρα του Ευαγγελάτου, μία ταινία έρχεται να μας θυμήσει το πυρετό εκείνης της εποχής.

Ο Matt (Henry Lloyd-Hughes) και ο Dylan (Jack O'Connell) είναι δύο φίλοι, αγαπούν τη μουσική, θέλουν να διοργανώσουν το μεγαλύτερο πάρτι της πόλης. Βρίσκουν μία παλιά αποθήκη και Dj τον Captain Acid (Tom Meeten) και οργανώνουν το μεγαλύτερο event με αποτέλεσμα να κινήσουν την περιέργεια του «μεγάλου αφεντικού» του nightlife, Gary Mac (Stephen Wright). Μεγάλες επιτυχίες, σακκούλες σκουπιδιών γεμάτες μετρητά, ναρκωτικά και ποτό, όλα γυρίζουν στην δίνη του Weekender. Το soundtrack, το οποίο επιμελείται ο Terry Farley ανάμενεται να διατεθεί μέσα στις επόμενες μέρες εδώ, ενώ η ταινία θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις αίθουσες του Ην. Βασιλείου από τις 2 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ