Ενα δημοτικό τραγούδι για τον Κάρολο Παπούλια στη Βυτίνα [βίντεο] - iefimerida.gr

Ενα δημοτικό τραγούδι για τον Κάρολο Παπούλια στη Βυτίνα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη Βυτίνα επισκέφθηκε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας. Στρατιωτικό άγημα υποδέχθηκε τον κ. Παπούλια στο κτίριο του Κληροδοτήματος Τριανταφυλλίδη και αφού μεσολάβησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του μεγάλου ευεργέτη της Βυτίνας και ανάκρουση του Εθνικού Υμνου, στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεναγήθηκε σε χώρους του κτήματος όπου ενημερώθηκε από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Τσαυτάρη για τα σχέδια αξιοποίησης των εκτάσεων αυτών και της μεγάλης δωρεάς που έχει κάνει ο Τριανταφυλλίδης.

Λίγο πριν το τέλος της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε την ευκαιρία να ακούσει δύο παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια από τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου της Βυτίνας. Ο πρώτος πολίτης της χώρας, άκουσε τα τραγούδια με χαμόγελο, φάνηκε να το απολαμβάνει, ενώ ζήτησε ο ίδιος να βγάλει φωτογραφία με τη χορωδία.

Πηγή: kalimera-arkadia.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ