O 22χρονος Τζίμας Πτολεμαίος από την Λούτσα της Πρέβεζας ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε το Παλάτι της Κίρκης [βίντεο] - iefimerida.gr

O 22χρονος Τζίμας Πτολεμαίος από την Λούτσα της Πρέβεζας ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε το Παλάτι της Κίρκης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο κ. Τζίμας ο οποίος ξεκίνησε την έρευνά του σε ηλικία 18 ετών, σήμερα, είναι πλέον σίγουρος ότι έχει βρει το παλάτι της Κίρκης, εκεί απ όπου ξεκίνησε ο Οδυσσέας για το νεκρομαντείο.


Εξηγεί σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην κάμερα του pamepreveza.gr, που βασίζεται η ανακάλυψή του, ενώ κάνει έκκληση σε κάθε αρμόδια υπηρεσία έτσι ώστε να διασφαλιστεί η περιοχή από συλήσεις, που με στοιχεία που καταθέτει ήδη έχουν αρχίσει.
Το τοπικό σάιτ κατέγραψε από την θάλασσα μαζί του όλη την περιοχή ενώ μια από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις του είναι φωτογραφία από το google στην οποία φαίνεται μια απίστευτη βραχογραφία που παριστάνει μια γυναίκα. Τι λέει ο ίδιος γι αυτό και πότε αυτή η μορφή είναι ορατή!!!
Επίσης επισκέφτηκε το δύσβατο και απόκρημνο σημείο και κατέγραψε συλημένο τάφο καθώς και άλλα αρχαία αντικείμενα.
Υπάρχουν σύμφωνα με τον κ. Τζίμα περιπτώσεις λαθρανασκαφής που έχουν επιχειρηθεί στην περιοχή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ανακάλυψη παλάτι Πρέβεζα Κίρκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ