Εφτασαν στην Αθήνα οι «πεζοπόροι» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης -Η ΠΟΕ-ΟΤΑ θα τους υποδεχθεί με 3ωρη στάση εργασίας - iefimerida.gr

Εφτασαν στην Αθήνα οι «πεζοπόροι» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης -Η ΠΟΕ-ΟΤΑ θα τους υποδεχθεί με 3ωρη στάση εργασίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε τρίωρη παναττική στάση εργασίας από τις 10 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι της Τρίτης αναμένεται να προχωρήσουν οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, προκειμένου να βρεθούν στο πλάι των σχολικών φυλάκων, οι οποίοι ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη με τελικό προορισμό τη Βουλή.Η Ομοσπονδία απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμπορευθούν μαζί με τους σχολικούς φύλακες προς τη Βουλή στέλνοντας μήνυμα κατά της διαθεσιμότητας και των απολύσεων. Το ραντεβού της κοινής πορείας των σχολικών φυλάκων και των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Υπενθυμίζεται πως στην Αττική βρίσκονται από το απόγευμα της Κυριακής οι σχολικοί φύλακες που κάλυψαν πεζή την απόσταση Θεσσαλονίκη-Αθήνα διαμαρτυρόμενοι για την κατάργηση του θεσμού που οδήγησε στη διαθεσιμότητα 2.234 συναδέλφους τους.

Στις 8 το πρωί της Δευτέρας αναμένεται να ξεκινήσουν από τον τύμβο του Μαραθώνα με προορισμό το Ραδιομέγαρο της λεωφόρου Μεσογείων ενώ για την Τρίτη είναι προγραμματισμένη η κάθοδός τους στην πλατεία Συντάγματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ