«Αγάπη μου μην γκρινιάζεις όταν οδηγώ» κι άλλες ξεκαρδιστικές πινακίδες στους δρόμους της Ινδίας [εικόνες] - iefimerida.gr

«Αγάπη μου μην γκρινιάζεις όταν οδηγώ» κι άλλες ξεκαρδιστικές πινακίδες στους δρόμους της Ινδίας [εικόνες]

«Αγάπη μου μην γκρινιάζεις όταν οδηγώ» κι άλλες ξεκαρδιστικές πινακίδες στους δρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι περισσότερες πινακίδες προειδοποιούν τους οδηγούς για κινδύνους ή απαγορεύσεις με σαφήνεια και σοβαρότητα. Οχι όμως στην Ινδία, εκεί όπου το χιούμορ έχει βγει στους δρόμους προκειμένου να μειώσει τα ατυχήματα που γίνονται σε αυτούς.

«Αγάπη μου μην μου γκρινιάζεις συνεχώς όταν οδηγώ». Σίγουρα σκέψη που έχει περάσει από το μυαλό πολλών ανδρών όταν η συνοδηγός μουρμουράει ασταμάτητα. Αλλά και πινακίδα; Στα βουνά της Ινδίας υπάρχει ακόμη και αυτή. Η οδική σήμανση στην περιοχή έχει ποιηματάκια, ακατανόητες συμβουλές και μερικές φορές υπονοούμενα.

«Αν κοιμηθείς η οικογένειά σου θα κλαίει», προειδοποιεί η πινακίδα όσους γλαρώνουν στο τιμόνι. «Καλύτερα καθυστερημένος, παρά μακαρίτης», η πιο περίεργη σήμανση για την υπερβολική ταχύτητα. Αλλά και «Αγάπα τον πλησίον σου, όχι όμως όταν οδηγείς», για όσους έχουν το μυαλό τους στη συνοδηγό!

Πηγή: Daily Mail

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ